Author Topic: bug?  (Read 675 times)

Offline Scardio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
bug?
« on: December 09, 2011, 10:37:52 AM »
all attachments come as index.php

Offline Ashly

  • Boss
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 253
  • Karma: +65535/-4
    • View Profile
    • CellAO
Re: bug?
« Reply #1 on: December 15, 2011, 11:32:10 PM »
Ill have a look into that thank you for bringing this to my attention :)

Offline Ashly

  • Boss
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 253
  • Karma: +65535/-4
    • View Profile
    • CellAO
Re: bug?
« Reply #2 on: December 15, 2011, 11:35:30 PM »
It seems that I can not reproduce this bug, if It comes down to it I will create a FTP repo for all the old downloads on the forums for everyone.

Offline Scardio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: bug?
« Reply #3 on: December 19, 2011, 01:24:26 PM »
i use firefox 8
screen download: http://min.us/mPER7YWMe

I rename it
 it's the correct file

screen rename/extract: http://min.us/muWwDCXEN

Offline Ashly

  • Boss
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 253
  • Karma: +65535/-4
    • View Profile
    • CellAO
Re: bug?
« Reply #4 on: December 19, 2011, 08:53:37 PM »
I have yet to reproduce this site bug, :(   I even tried with Firefox 8, it saves as the attachment, if anyone else has this issue, please post it. I will continue to actively search for why this is happening, but I couldn't begin to tell you on my end so far.

Offline Ashly

  • Boss
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 253
  • Karma: +65535/-4
    • View Profile
    • CellAO
Re: bug?
« Reply #5 on: December 29, 2011, 01:38:23 PM »
I have been informed that it is a firefox 8 issue, if you update to firefox 9 it should fix this.

Offline Scardio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: bug?
« Reply #6 on: December 29, 2011, 05:24:13 PM »
ok, thank you